PREMIS Y RECONEIXEMENTS

3ª PREMI A LES MILLORS POSTRES AMB CARABASSA

Continuem sumant,  hui ens hem portat a casa el tercer premi per a postres elaborat amb carabassa en el prestigiós concurs de Llíria. Li ho dediquem a tots els nostres clients i amics (18/11/2019)

3ª PREMI A LA MILLOR PAELLA DEL MÓN

Estem molt orgullosos d’haver-nos alçat amb el tercer premi en el Concurs Internacional de Paelles de Sueca, on competeixen els millors arrossers del món. Va ser un honor i un plaer pujar  a recollir el premi per al Raco (16/09/2019)

1ª PREMI A LA MILLOR PAELLA DE CULLERA

Va anar un autèntic honor alçar-se amb el primer premi en el Concurs Gastronòmic de Paella de Cullera. Companys amb molt d’ofici, arrossers excel·lents, però al final el nostre restaurant va tindre la fortuna d’alçar-se amb el primer premi (25/02/2019)

2ª PREMI AL ROSSEJAT TORRENTÍ

Un arròs molt peculiar a causa de la composició del mateix que combina salat amb dolç, ja que té una piloteta de massapà, però finalment ens vam poder portar a casa un segon premi que ens va omplir de satisfacció. (11/02)2019)

1ª PREMI DE ALL I PEBRE

Una enorme satisfacció alçar-nos amb el primer premi d’un plat tan tradicional de la cuina valenciana com és el all i pebre d’anguiles. Un entorn fantàstic com és el del Palmar, uns companys extraordinaris i una autèntica festa que va tindre lloc en finalitzar l’esdeveniment. Donem les gràcies a l’organització i l’enhorabona a tots els companys per la seua fraternitat en un esdeveniment tan emblemàtic