Entrants

En tots els nostres entrants és on més s’aprecia aqueixa preferència pels productes de proximitat, de muntanya i de mar, prevalent en cadascun dels plats els productes de temporada, i si són de Meliana doncs molt millor.

Arrossos

La nostra cuina és tradicional, valenciana i es nodreix amb productes de l’horta de Meliana. Els arrossos van variant segons la temporada i els productes que aquests ens ofereix ,però elaborem una gran quantitat, la majoria d’ells els tenim en carta encara que és recomanable demanar-los amb la suficient antelació. Uns altres cal demanar-los el dia anterior. Si té algun dubte per favor telefone’ns i li la resoldrem.

Carns y peixos

Les nostres carns procedeixen de productors que ens garanteixen la seua qualitat. Carnes d’origen amb diferents tipus de maduració i els nostres peixos són també de les costes espanyoles preferiblement el Mediterrani.

Postres casolanes

Fidels a la nostra filosofia de treballar amb les millors matèries primeres, respectar el tradicionalisme i potenciar l’elaboració artesana, les nostres postres són totalment casolans, elaborats en el nostre restaurant. Sens dubte un bon menjar mereix també unes bones postres