El Racó de Meliana

El Restaurant El Racó es troba a Meliana, una població de l’Horta Nord amb més de 11.000 habitants i un terme municipal en el qual la seua horta representa el 80%. En l’horta es cultiven hortalisses, verdures, fruites i cereals que són en la seua majoria els nostres productes preferits. Productes de qualitat, de proximitat que marquen la nostra oferta gastronòmica que va variant al llarg de l’any depenent dels productes de temporada.

Restaurante de Arroces en Meliana

Els nostres arrossos

La nostra cuina té segell valencià i per descomptat plats amb una enorme tradició culinària. Utilitzem productes del nostre Mediterrani i la nostra horta i unes carns d’excel·lent qualitat. Encara que sens dubte els que veritablement ens apassiona és la cuina dels arrossos, dels quals tenim en carta més d’una quinzena entre arrossos caldosos, melosos i secs: la paella valenciana, la paella de secret ibèric, la paella de punta amb alls tendres, la paella de marisc, l’arròs negre, l’arròs a banda, la paella de llamàntol, l’arròs del senyoret, la paella de verdures, l’arròs melós d’ànec, l’arròs  allipebrat, l’arròs melós de llamàntol o l’arròs d’hivern. Com a arrossos caldosos tenim tots els dies l’arròs  amb fesols i naps i l’arròs del “Racó” i una llista de fideuás entre les quals no falta la famosa fideua de Gandia, encara que també tenim una altra fideua de la Casa, una altra de fideu fi, la fideuá de foie i la fideuá negra.

Amb la suficient antelació també podem preparar a més la famosa paella de Cullera, de la qual som campions de la Comunitat Valenciana, un arròs de Castelló, el Rossejat Torrentí, o la coneguda paella de “Fetge de Bou“.

si desitja algun arròs especialment indique’ns-el.

Últims premis aconseguits

El Racó en la seua inquietud per continuar creixent aposta també per la participació de concursos i esdeveniments gastronòmics que se celebren de llarg a llarg de la nostra Comunitat Valenciana. Aquests són els últims premis aconseguits, els quals li’ls dediquem a tots els nostres clients.

3ª Mejor paella de España

3a Millor paella d’Espanya (Sueca)

3ª Premio de postres de calabaza

3r Premi per a postres  (Llíria)

1ª premi paella de Cullera

Bodega del Raco de Meliana

El nostre celler

Un extens celler és primordial per a qualsevol restaurant. Cadascun dels plats de la carta potencia el seu sabor combinant-ho amb el vi adequat. Això ho ho sabem bé en El Racó, per la qual cosa tenim més de 60 referències de vins de tota la geografia espanyola. Vins de Rioja, valencians, catalans, del Priorat, castellans, val·lisoletans entre molts altres que faran de la seua sobretaula una cita molt especial

Localizaciò